Pulpe de curcan cu legume in vas roman

de ela in Curcan, 8 Apr 2010 | 7816 vizualizari

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

08.04.2010, 21:24

ela 1

08.04.2010, 21:32

pusika daca mai poti dupa atatea bunatati de pe aici

rivka 1

09.04.2010, 09:07

bunutz normal...dar curcanul de ce l-ai mai fiert inainte se face asa greu in vasul asta roman?

ela 1

09.04.2010, 12:03

Rivka am facut si supa din pulpe,am facut doua feluri de mancare ,am exploatat pulpele la maximsi asa stai cu vasul in cuptor vreo 3ore

rivka 1

09.04.2010, 19:58

da chiar am vrut sa zic sper ca nu ai aruncat zeama de la pulpe daca tot le-ai fiert, bine gandit bine ai facut asa faceam si eu sa stii!

mihaelar63 1

10.04.2010, 17:00

este vorba : aia nu e gospodina care nu stie sa faca 5 feluri dintr-o gaina " , prin extensie merge si la curcan

ela 1

10.04.2010, 22:59

multumesc mihaela,pe unde ai disparut in ultimul timp?

adnas54 1

11.04.2010, 13:00

Imi place carnea de curcan. Nu am un asemenea vas dar idea e interesanta, cred ca are un gust aparte.

ela 1

11.04.2010, 14:04

adna in vasul roman mancarea e mai sanatoasa si nu se face in suc propriu aproape,carnea

nadina73 1

12.04.2010, 09:03

super buna imi plac si mie

ela 1

12.04.2010, 13:22

nadina e bun

nadina73 1

17.04.2010, 00:24

mai ceva este ca uite nici aici nu ma lasa sa-ti dau 5 tot 4 mi-a pus,ele ia stiga acolo sus vezi care e necazu

ela 1

17.04.2010, 00:37

nadina,cred ca mircea e de vina,vrea sa ma enerveze

babi5 1

14.12.2014, 19:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi