Pulpe de curcan cu legume si ciuperci

de susu in Curcan, 31 Mai 2010 | 9513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva pulpe de curcan
  • ulei de masline
  • condimente
  • ciupercute
  • morcovi
  • ardei gras
  • cartofi
  • foi de dafin
  • usturoi
  • vin
  • boabe de piper
  • rosii
  • frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu legume si ciuperci:

Se spala pulpele si se sterg. Daca curcanul este mai slab se unge cu putin ulei de masline si se da cu condimente: cimbru, boia, cine doreste si putin curry, vegeta, sare si piper. Se cresteaza putin pulpele si se introduc feliute de catei de usturoi. Se freaca bine pulpele cu condimente. Se aseaza in tava cu ciupercile, morcovul taiat felii subtiri, ardeiul bucati potrivite, frunzele de telina intregi, foile de dafin, condimente,cartofii taiati bucati, usturoiul taiat felii si cativa catei mai mari lasati cu tot cu coaja. Mie imi place cu mai mult usturoi sa-i dea gust.

Se taie rosiile felii si se aseaza peste pulpe. Se da in clocot apa cu vinul, cateva foi de dafin, boabe de piper si putine condimente( a se condimenta carnea si zeama dupa gust). Se toarna baitul peste carne si legume si cand s-a racit se baga la frigider. Se lasa pana a doua zi sau cel putin cateva ore. Cui nu-i place poate pune zeama doar peste carne si sa puna legumele in tava in momentul cand se da la cuptor. Se da la cuptorul incins pana scade bine.

Se serveste cu sosul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

31.05.2010, 11:14

cate bunatati ai facut

nadina73 1

02.06.2010, 12:49

cu ciuperci si eu vin 5 furcu

babi5 1

14.12.2014, 19:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu dovlecel la dry cooker