Pulpe de curcan cu tarhon si portocala

de Bya Ralu in Curcan, 18 Aug 2013 | 4950 vizualizari

 

Reteta am facut-o de aici,e minunata,are un gust super http://www.divainbucatarie.ro/pulpa-de-curcan-cu-tarhon-si-sos-de-portocale/

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 1 portocala
  • 1/2lingurita tarhon uscat
  • 3 morcovi
  • 150 ml vin alb
  • 150 ml apa
  • ulei de masline
  • 50 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • sare/piper/putin ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu tarhon si portocala:

Untul se pune intr-o tigaie impreuna cu tarhonul uscat si coaja rasa de la portocala.

In tava se pun morcovii taiati fasii,punem pulpele de curcan deasupra,le crestam si le ungem cu sosul de unt.

Portocala se taie felii si se pune in tava pe langa pulpe.

Stropim cu ulei de masline,punem apa si vinul in tava,presaram condimentele si taiem usturoiul in doua si punem in tava.Un catel un taiem feliute si il aranjam peste pulpele de curcan.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 40 minute la 180 de grade.

Se scoate folia si se mai lasa la cuptor pana se rumenesc putin pulpele.

Cand le servim se ia din sosul format in tava si se pune deasupra.

TIPS-URI

1

Se pot servi cu garnitura de cartofi prajiti sau piure de cartofi sau cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu tarhon si portocala" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor