Pulpe de pui, bacon, mix de brocoli si conopida

de Panacris in Pui, 24 Oct 2012 | 2093 vizualizari

 

O cina super satioasa! Nu prea am avut inspiratie ptr numele retetei;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui 4 bucati.
  • bacon 12 felii,
  • ulei de masline,
  • vin rosu sec,
  • mix de brocli, conopida si morcovi (congelate)
  • ardei rosu si verde,
  • cascaval Delaco 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui, bacon, mix de brocoli si conopida:

Pulpele se spala, se curata de piele. Se invelesc in feliile de bacon, se stropesc cu ulei de masline,  apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta, se pun deasupra legumele, se adauga vinul si se pun la cuptor, la 200 g, cca. 20 de minute neacoperit. La final se acopera cu felii fine de cascaval Delaco si se mai lasa la cuptor cca. 10 minute. 

 

TIPS-URI

1

Nu este necesara sarea si condimentele, deoarece bacon-ul afumat suplineste toate aromele

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui, bacon, mix de brocoli si conopida-0
Pulpe de pui, bacon, mix de brocoli si conopida-1
Pulpe de pui, bacon, mix de brocoli si conopida-2
Pulpe de pui, bacon, mix de brocoli si conopida-3
Pulpe de pui, bacon, mix de brocoli si conopida-4

COMENTARII (27)

Panacris 1

25.10.2012, 20:35

Gurita

Panacris 1

25.10.2012, 20:35

Vladimir

Panacris 1

25.10.2012, 20:35

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04