Pulpe de pui cu bere la cuptor cu garnitura de cus-cus

de Bunica in Pui, 12 Mar 2013 | 6515 vizualizari

 

Am tot vazut postate diferite fripturi cu bere si trebuia sa prepar .

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare
  • o lingura ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 150 ml.bere
  • 1 libgutita Baza Mirodenia
  • praf de usturoi
  • verdeturi italiene
  • 150 g.cus-cus
  • 50 g. unt
  • un vf, lingurita sare
  • 2 fire de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu bere la cuptor cu garnitura de cus-cus:

Pulpele de pui fara os se spala,depieliteaza si se sterg cu prosop absorbant.

Le-am asezonat cu baza Mirodenia ,ierburi italiene,praf de usturoi si le-am lasat putin sa se intreparunda aromele. 

Intr-un vas de ceramica am pus cei 3 catei de usturoi taiati in doua,pulpele pe care le-am stropit cu ulei de masline si berea.

 Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins la 170grade pentru 30 min.

Dupa 30 min.se scoate folia si se mai lasa 10-15 minute pentru a se rumeni pulpele

Garnitura de cus-cus am pregatit-o astfel: 

-am pus la fiert 0,500ml. apa cu putina sare

-cand apa a dat in clocot am pus untul,iar dupa ce s-a topit untul am pus cus-cusul

-am stins focul si am lasat 10-15 min.acoperit cu un capac.

Cand s-a racit l-am amestecat bine pentru a nu ramane lipit si l-am mai pus cam 10 minute la fiert.

La servire am presarat patrunjel tocat marunt.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu bere la cuptor cu garnitura de cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (31)

ianculubita 1

13.03.2013, 09:05

Daaa,stiu gustul;sunt delicioase!!

mamaieelena 1

13.03.2013, 09:43

bun,bun

JamilaCuisine 1

16.03.2013, 14:04

Super bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pui