Pulpe de pui cu bere si garnitura de cartofi cu ceapa si cascaval

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2013 | 5774 vizualizari

 

Aveam in frigider o bere Bergenbier-prietenii stiu de ce-,mai avea nitel si facea crize de plictiseala.Asa ca m-am gandit sa o cuplez cu niste pulpe,chiar daca amandoua sunt de acelasi gen,se poarta....

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 bere bergenbier
  • 1 capatana usturoi
  • 3-4 grame cimbru
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 2 lingurite mustar
  • 2-3 feliute lamaie
  • 50 ml ulei
  • 8 cartofi potriviti
  • 4 cepe
  • 1 lingurita sare
  • 100 g cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu bere si garnitura de cartofi cu ceapa si cascaval:

Mai intai am pregatit pulpele,le-am curatat,spalat si le-am uns cu ulei,am pus sare,piper si cimbru si am turnat mai mult de jumatate din bere,am lasat la frigider cca 3-4 ore.Le-am pus intr-un vas de yena,am turnat zeama peste ele,am curatat o capatana de usturoi si am strivit-o,aruncand-o peste pulpe,am acoperit cu folie de aluminiu si am dat vasul la cuptor cca 25 min.Apoi am scos folia si am facut un amestec din mustar si zeama din vas,am uns pulpele cu amestecul respectiv si am taiat 2-3 feliute de lamaie,am bagat din nou la cuptor cca 30 min,pana s-au rumenit bine.Intre timp am curatat cartofii i-am taiat cubulete mici si i-am pus la fiet cca 15 min.Ceapa am curatat-o si am taiat-o marunt.Am pus ulei in tuci si am calit ceapa,peste ea am adaugat cartofii scursi de apa si am lasat sa se inabuse cu ceapa cca 20 min,la foc mic.Am potrivit de sare.Cand asezam cartofii pe farfurie radem cascaval desupra...Sa aveti pofta !

TIPS-URI

1

cuptorul sa fie preancalzit cand bagam pulpele

2

cand punem cartofii la fiert adaugam si-un praf de sare

3

la fel si in ceapa pe care o calim,punem un praf d esare

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu bere si garnitura de cartofi cu ceapa si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la cuptor cu salata asortata