Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 11 Aug 2011 | 10559 vizualizari

 

Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor este ceva simplu, bun si de efect

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 1 kg cartofi
  • 4 rosii mari de gradina
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce.
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor:

Reteta de Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor se prepara astfel:

Spalam pulpele, le taiem pe jumatate, dupa care le condimentam cu sare, piper si boia dulce si le lasam la frigider 30 de minute.

Intre timp curatam cartofii, ii taiem felii, nu foarte subtiri, ci un pic mai groase, ungem o tava cu ulei, punem cartofii.

Rosiile spalate, le taiem cubulete, pe care le vom pune peste cartofi, condimentam, apoi vom pune carnea deasupra si usturoiul intreg.

Punem o cana de apa si dam la cuptorul preincalzit 1 ora, pana se rumeneste carnea, iar cartofii s-au facut.

Dupa ce scoatem din cuptor asezonam cu patrujel verde tocat.

Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor o incantare pentru papilele gustative.

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor-0
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor-1

COMENTARII (23)

Bunica 1

11.08.2011, 21:22

Buuuuuun !

Dya Daniela Andrei 1

11.08.2011, 22:39

Delicios! Apetisant! Delicios! Am mai spus asta?! Minunata prezentarea! Plina de culoare si deliciu!

Rux 1

12.08.2011, 00:12

Arata senzational!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41