Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

de Miha in Pui, 14 Noi 2011 | 6702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui, dezosate
  • 4 cartofi medii
  • 4 rosii cherry
  • 3 cepe mici
  • 3 catei de usturoi
  • 8 bulgarasi de mozzarella
  • sare si piper cu usturoi
  • chilli iute
  • salvie uscata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie sferturi. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se condimenteaza dupa gust cu putina sare si chilli iute.

Pulpele de pui spalate si curatate se aseaza deasupra cartofilor, se condimenteaza dupa gust cu salvie uscata, sare, piper cu usturoi.

Ceapa se curata si se pune intreaga printre bucatile de carne. Usturoiul intreg, necuratat de coaja, se zdrobeste putin cu lama unui cutit si se adauga in tava.

Turnam deasupra putin ulei de masline (2-3 linguri) si un pahar de apa, acoperim tava cu un capac sau folie de aluminiu in caz ca vasul este unul fara capac si dam la cuptor la foc mediu pentru cca 20-25 de minute. Scoatem folia de pe vas, punem rosiile taiate in jumatate si bulgarasii de mozzarella.

Dam din nou la cuptor pana totul se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciocănele în vin alb