Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor

de T I M E A in Pui, 14 Iul 2013 | 9124 vizualizari

 

Recomand cu drag aceasta varianta de pulpe pt iubitorii de ceva picant si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe inferioare de pui
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita rasa sare de mare
  • 1 lingurita chili
  • 1 lingurita rasa boia de ardei dulce
  • un pic de piper
  • busuioc verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor:

Pulpele le curatam de piele si le spalam bine.

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele si busuiocul tocat marunt.

Pulpele le punem in bolul cu condimente si le intoarcem pe toate partile.

Lasam la rece timp de o ora.

Asezam apoi pulpele intr-o tava si scurgem si uleiul cu condimente peste ele.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam al cuptorul preincalzit la 190 de grade.

Dupa 30 minute indepartam folia de Al. si intoarcem pulpele de pe o parte pe alta si mai lasam aprox 20 de minute.

Scoatem din cuptor si putem servi cu orice garnitura: piure de cartofi, orez, legume.

Pofta mare!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor 244562
retete culinare - Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor 244563
retete culinare - Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor 244564
retete culinare - Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor 244565
retete culinare - Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor 244566

COMENTARII (35)

Sidy 1

15.07.2013, 08:36

Bune , bune copanelele astea ! Tare bune

Toamna07 1

15.07.2013, 16:32

Simplu si savuros!

laura_n 1

15.07.2013, 18:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55