Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate

de lia maria in Pui, 11 Feb 2011 | 4630 vizualizari

 

Un meniu simplu, usor si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei iute
  • 1 tija praz (partea verde)
  • 3 ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cartof mare, fiert
  • 1 lingura ulei
  • Sare
  • Piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si prajim bucatile de pui, pe ambele parti, cateva minute pana-si formeaza o crusta apoi le scoatem pe o farfurie. In acelasi ulei, la foc mare, punem la calit ardeiul si prazul taiate julien, dar le lasam doar 2-3’, le calim foarte usor, apoi le scoatem sip e acestea afara, intr-un bol. Acum punem la calit, ciupercile feliate si usturoiul taiat feliute. Adaugam si bucatile de carne, asezonam si lasam sub capac, sa fiarba la foc mic, cam 10’, pana se evapora zeama lasata de ciuperci. Adaugam legumele, amestecam si oprim focul.



Servim pulpitele de carne acoperite cu ciuperci, alaturi de felii groase de cartofi fierti, acoperiti cu legumele colorate.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume la cuptor