Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii

de Pur_si_simplu_papa_bun in Pui, 7 Apr 2011 | 2926 vizualizari

 

Azi am pus cuptorul la treabă şi am făcut nişte pulpe de pui cu ciuperci, roşii şi rozmarin. O delicatesă de zile mari :))!

 

INGREDIENTE

  • • 4 pulpe superioare
  • • ciuperci (mai aveam o pungă de hribi la congelator)
  • • 4 căţei de usturoi
  • • o roşie
  • • ceapă verde
  • • pătrunjel verde tocat
  • • boia pentru presărat
  • • pastă de ardei
  • • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii:

Pulpele se aşează într-un vas ceramic, pe lângă ele se pun ciupercile tăiate grosier, ceapa verde tocată şi căţeii de usturoi întregi. Feliile de roşie se aşează peste fiecare pulpă de pui. Am tăiat două crenguţe de rozmarin şi l-am pus în mâncare. Stropim mâncarea cu ulei de măsline, apoi se toarnă un pic de apă amestecată cu 2-3 linguri de pastă de ardei şi se dă vasul acoperit cu folie de aluminiu la cuptor.

Când carnea şi ciupercile sunt aproape gata se înlătură folia şi se mai dă la cuptor să se rumenească frumos mâncarea.

Super simplu si gustos!!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii-0
Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii-1
Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii-2

COMENTARII (20)

lilik 1

09.04.2011, 03:49

tare bine arata si cu ciuperci...

mihaelaM 1

09.04.2011, 14:39

arataaaaaaaa

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:54

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04