Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi

de MotanLaOale in Pui, 11 Iul 2012 | 10531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 500g cartofi noi
  • 1 dovlecel mijlociu
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 capatana usturoi
  • 400g rosii taiate
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura marar
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi:

Ceapa se curata si se taie rondele.

Cartofii se curata si se taie in doua.

Dovlecelul se curata si se taie cuburi.

Ardeiul se curata si se toaca.

Pulpele se curata, se spala, se ung cu ulei si se presara cu sare si piper.

Intr-o tava se pune uleiul, ceapa si cartofii, se pune vegeta si piper si putina apa si se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.

Se scoate tava si se pune dovlecelul, ardeiul si deasupra pulpele.

Se completeaza cu apa daca este cazul si se introduce in cuptor 30-40 minute.

Pulpele se intorc la jumatatea timpului pe partea cealalta.

Dupa ce sunt firte legumele se csoate tava si se scot pulpele pe o farfurie.

Se adauga in tava rosiile, usturoiul tocat si mararul tocat si se amesteca.

Se pun pulpele la loc deasupra si se mai tine la cuptor 20-30 minute pana scade sosul si se rumenesc pulpele.

Se serveste calda cu salata.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in bere neagra la cuptor