Pulpe de pui cu dovlecel gratinat

de Sylvia in Pui, 18 Mai 2010 | 5452 vizualizari

COMENTARII (11)

ela 1

18.05.2010, 17:33

ce bine arata,5furculite.dar nu te superi daca eu fur doar pulpa ca cu dovlecelul nu sunt prietena

Sylvia 1

18.05.2010, 17:35

Ela e bine si asa ca tot de regim e, dovlecelul asta verde este deosebit de bun, e preferatul meu dintre legume deci daca vrei facem targul si impartim portia

ela 1

18.05.2010, 17:39

sylvia de acord tu nu sti ca cea mai buna leguma e carnea?

Bucataras Medi 1

18.05.2010, 18:10

Mie imi place dovlecelul asa ca o ajut pe Ela .............eu dovlecel , ea carnea.................frumos prezentat,Sylvia...............5 furcu.

Dana Cristea - pusikmea 1

18.05.2010, 18:37

super arata, trebuie sa punctez iar cat de mult imi pace faruria

izulika 1

18.05.2010, 18:46

mmm bun

Rocsi 1

18.05.2010, 21:36

cat de minunat arata

lia maria 1

19.05.2010, 09:33

ce frumoasa prezentare

Sylvia 1

19.05.2010, 17:09

Multumesc de laude si de furculite !

Sylvia 1

19.05.2010, 17:10

Pusikmea esti simpatica cu farfuriile sa stii ca se cam zgarie deci nu sunt fara cusur , e drept si ca le-am mai scapat pe jos si nu s-au spart

mena29 1

24.05.2010, 17:13

Am lasat furculitele,m-am servit,MULTUMESC si am plecat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla