Pulpe de pui cu galbiori si smantana

de mihaelar63 in Pui, 13 Dec 2013 | 1633 vizualizari

 

Ce bunatate de galbiori, din aceia proaspeti, culesi de la Baisoara. Stiu un loc unde intodeauna gasesc, intr-un bradet.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe pui marinate
  • marinata ptr. pulpe :
  • sare ,
  • piper ,
  • boia ,
  • ierburi de Provence ,
  • zeama de lamaie .
  • +
  • 500 gr galbiori
  • 200 ml smantana
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • busuioc verde
  • sare
  • paste fainoase
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu galbiori si smantana:

Pulpele de pui se pun macar 30 minute in ingredientele enumerate mai sus .

Prajiti pulpele in ulei pana devin rumene .

Curatati si spalati ceapa si galbiorii .

Adaugati ceapa taiata cubulete si galbiorii.

Dupa 2 minute puneti si smantana. Sarati .

Serviti preparatul presarat cu patrunjel verde si busuioc proaspat .

Ca si garnitura am avut paste fainoase

 

TIPS-URI

1

Puteti servi acest preparat si cu mamaliguta , orez sau cus-cus .

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui cu galbiori si smantana-0
Pulpe de pui cu galbiori si smantana-1
Pulpe de pui cu galbiori si smantana-2
Pulpe de pui cu galbiori si smantana-3
Pulpe de pui cu galbiori si smantana-4
Pulpe de pui cu galbiori si smantana-5

COMENTARII (15)

simona72 1

13.12.2013, 13:49

Grozava mancarica!!

laura_n 1

13.12.2013, 13:52

ma termini cu toate bunaciunile astea imi plac mult galbiorii

Rocsi 1

13.12.2013, 20:58

Vreau si euuuu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04