Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi

de mirela0911 in Pui, 1 Ian 2011 | 3345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 500 g cartofi rosii
  • 100 ml ulei de masline
  • 1/2 lgt boia dulce
  • sare, piper dupa gust
  • putin cimbru
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 mere
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi:

Se spala pulpele, se taie in doua si se sterg bine cu prosop de bucatarie. Uleiul se amesteca bine cu celelalte condimente. Pulpele se pun intr-o tava incapatoare si se ung bine cu uleiul. Cartofii se curata si se taie felii mai mari si se aseaza in jurul carnii. Se da tava la cuptor la 200 grade in jur de o ora, o ora si ceva (depinde de cuptor).

Inainte cu aprox 20 minute de a fi gata, se scoate tava din cuptor, se intorc cartofii pe partea cealalta, se pune ceapa rosie taiata felii, lamaia taiata in 6-8 bucati si merele curatate si taiate felii (sau cum doriti). Se da din nou la cuptor pana se rumenesc frumos toate. 

Va doresc pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi-0
Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi-1
Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi-2
Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi-3
Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi-4
Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi-5
Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi-6
Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi-7
Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi-8

COMENTARII (4)

LUK 1

02.01.2011, 15:00

buna mancare

Laly 1

02.01.2011, 17:32

Ce buuuuun

mamaieelena 1

03.01.2011, 23:57

arata bine e super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41