Pulpe de pui cu legume la cuptor

de Cris2711 in Pui, 9 Aug 2013 | 6752 vizualizari

 

de pofta:D

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • ulei de masline
  • 2 cepe(una alba si una rosie)
  • 2 morcovi
  • 2-3 rosii
  • frunze de telina
  • ardei gras
  • 80 ml vin alb sau rose
  • usturoi optional
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • condimente dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume la cuptor:

Se condimenteaza pulpele cu condimente.

Cuptorul se preincalzeste la 200°.

Se pun pulpele de pui intr-o forma termorezistenta  la cuptor.

Se adauga legumele taiate,dupa preferinta,langa pulpe.

Deasupra se adauga uleiul de masline,sucul de rosii si vinul .

Se adauga la cuptor ,la 200°,circa 80 de minute,pana se rumenesc.

Apoi se intredeschide usa cuptorului si se mai lasa 10 minute.

Se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

a se folosi legumele si condimentele preferate.

2

cand sunt la cuptor,la interval de 15 minute ,se stropesc cu sucul propriu deasupra,cu un polonic,primesc o culoare mai aurie.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui cu legume la cuptor 250740
retete culinare - Pulpe de pui cu legume la cuptor 250741
retete culinare - Pulpe de pui cu legume la cuptor 250742
retete culinare - Pulpe de pui cu legume la cuptor 250744
retete culinare - Pulpe de pui cu legume la cuptor 250745

COMENTARII (27)

Cris2711 1

18.08.2013, 12:45

te chem:

mena29 1

02.03.2016, 09:34

Preferatele mele!

Cris2711 1

03.03.2016, 15:23

Pai stiucum sa nu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21