Pulpe de pui cu orez la tava

de Rux in Pui, 18 Ian 2011 | 11411 vizualizari

 

La prima vedere o mancare simpla, insa deosebit de delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • O cana de orez
  • 4 pulpe de pui maricele
  • un cubulet de unt
  • o ceapa medie
  • 5 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • un praf de piper
  • apa  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu orez la tava:

Spalam si curatam pulpele de pui .

Punem uleiul in tava, asezam pulpele de pui, apoi orezul spalat si ceapa taiata in doua.

Taiem bucatele din cubuletul de unt si punem peste fiecare bucata de carne.

Adaugam apa cam pana pe la jumatate si potrivim de sare si piper.

Dam la foc o ora, si in functie de cuptor mai lasam in plus 15, sau 20 de minte sa se rumeneasca frumos.

Din cand in cand mai ungem deasupra cu sosul de la orez.

E un fel de mancare grozav de gustos.

 

COMENTARII (47)

-Miti- 1

27.01.2011, 14:26

gaby si mie si merge incercata cu arome diferite!!!deci toate orezurile alea pe care le fac eu le pun in tava cu puiul si voila mai am tot un pui cu orez de la aziz de incercat

Rux 1

27.01.2011, 19:06

Love you too Miti scumpa ma bucur ca au mancat printesele tale minunate

Rux 1

27.01.2011, 19:07

Gaby ...nu te solicita sigur

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04