Pulpe de pui cu piper si scortisoara

de papabundetot in Pui, 10 Aug 2014 | 2791 vizualizari

 

Reteta asta am visat-o azi noapte,pulpe de pui cu scortisoara si piper,asa ca astazi pentru pregatirea mesei mi-a fost oarecum simplu sa raspund la intrebarea..” ce sa mai gatesc azi?”. Nu stiu daca exista acest preparat,daca cineva a mai incercat aceasta combinatie,dar acum dupa ce l-am facut va incurajez sa o faceti pentru ca e tare aromat si bun :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 7-8 pulpe de pui dezosate
  • 1 lingurita piper negru
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 ardei iute rosu
  • sare,
  • ulei
  • Garnitura:
  • Cuscus,
  • apa,
  • sare,
  • ulei de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu piper si scortisoara:

Am marinat pulpele de pui cu piper negru,scortisoara,felii de ardei iute rosu si putina sare,apoi le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt, inmuiata in apa rece si stoarsa bine,am pus peste pulpe cativa stropi de ulei,am acoperit cu hartie de copt,la fel inmuiata in apa si am dat la cuptor la foc mic pana cand pulpele s-au patruns.
Pentru ultimele10 minute de stat la cuptor am indepartat hartia de copt de deasupra pentru ca pulpele sa se rumeneasca putin.

Ca si garnitura am ales cuscus,si pentru ca se prepara foarte repede dar si pentru ca este delicios.Intr-un castron am pus o masura de cuscus,apoi peste am turnat apa clocotita cu sare,cat sa il acopere,am pus un capac si am lasat 5 minute pana cand cuscus-ul s-a inmuiat,am pus apoi cativa stropi de ulei de susan pentru aroma  si…gata masa.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu piper si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui in lapte cu scortisoara