Pulpe de pui cu sos de arahide

de silvi0ara in Pui, 25 Feb 2010 | 1237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 1 carnacior semi afumat
  • 5-6 ciuperci champinion(sau chinezesti)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 mana de arahide prajite
  • 4-5 catei de usturoi tocati marunt
  • Pentru sos:
  • 1 lingura unt de arahide
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 2 linguri sos de soia dulce
  • 1 lingura miere
  • un praf de sare si unul de piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de arahide:

Pulpele de pui se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,sau ce vreti.Se condimenteaza cu sare si piper,se adauga cateii de usturoi taiati marunt,carnatul taiat bucatele si ciprecile taiate in patru.Apoi se pregateste sosul ,amestecand toate ingredientele la un loc si il diluam cu 200ml de apa.Turnam sosul peste pulpe,adaugam si arahidele,apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preancalzit la 200gC pentru 30 de minute.Apoi scoatem tava din cuptor,dam folia la o parte si mai lasam pulpele inca 15-20 de minute sa se rumeneasca frumos.Se pot servi cu o garnitura de taitei din faina de orez,orez simplu sau cartofi natur.Dupa preferinta.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui cu sos de arahide 19174
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de arahide 19175
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de arahide 19176
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de arahide 19177
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de arahide 19178

COMENTARII (3)

Teo 1

25.02.2010, 23:36

interesanta, dar nu pot sa incerc pt. ca nu gasesc toate ingredientele!

silvi0ara 1

26.02.2010, 10:48

Teo,se gasesc la noi pe piata tot ce am pus.

susu 1

26.02.2010, 21:45

Foarte bine arata. Eu as degusta ....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S