Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel

de Bya Ralu in Pui, 10 Iul 2014 | 2586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 cana de bulion
  • 1 legatura de patrunjel
  • vegeta/piper alb/cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel:

Ceapa se pune la calit in ulei de masline cu putina vegeta.
Pulpele de pui se cresteaza,se condimenteaza si se pun putin la calit in ulei de masline dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba acoperite cu capac.
Peste ceapa adaugam bulionul,condimentele si lasam la foc mic sa fiarba si sa scada sosul.Se pune si usturoiul tocat marunt.
Pulpele de pui se adauga peste sos impreuna cu patrunjelul tocat marunt.Se lasa la foc mic circa 10 minute.
Se serveste cu piure de cartofi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel 331545
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel 331546
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel 331547
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel 331548
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel 331549
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel 331550
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel 331551

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

11.07.2014, 17:08

anca

Bya Ralu 1

11.07.2014, 17:09

july

Bya Ralu 1

11.07.2014, 17:09

simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D