Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
E prima data cand folosesc cus-cus,deci iar am experimentat pe Leutul meu.Dar la cat ii era de foame,dupa vreo 4 ore de baschet,a lins farfuria.....Eu l-am intrebat daca e bun sau ii era doar foame,sincer ca intotdeauna,a zis ca ii e o foame de nu ne vede....Eu m-am declarat multumita,mi-a placut cus-cus-ul asta...mai ales cu sosul iutel...
Pulpele se spala se taie in jumatate, intotdeuna o bucata sa fie pentru dusman, poate ii e foame si lui...
Se aseaza in vas de yena, se ung cu ulei, se adauga sare si piper si se pune o cana cu apa. Usturoiul se curata si se taie marunt, adaugandu-se peste pulpe. Se da la cuptor, cand sunt aproape gata se adauga bulionul si sosul iutel si se mai lasa cca 20 minute la foc micut.
Separat se fierbe cus-cus-ul. Se pun la fiert 2 l de apa cu sare, cand incepe sa clocoteasca se adauga cus-cus-ul si se fierbe cca 10-15 minute, apoi se strecoara si se trece prin jet de apa rece.
Se aseaza pe farfurie langa friptura si cu sos cat va lasa sufletul.....
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult