Pulpe de pui cu usturoi la cuptor

de housy in Pui, 26 Iun 2010 | 6468 vizualizari

 

Un platou d-astea si te scoti cand ai musafiri ;)

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe mari intregi
  • condimente pentru pui
  • usturoi
  • un pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu usturoi la cuptor:

- pulpele se parlesc

- se spala

- se taie in doua (inferioare si superioare)

- se cresteaza usor si in micile taieturi se introduc catei de usturoi

- se freaca cu sare, piper si nucsoara

- se pun in tava intr-o punga pentru cuptor

- se toarna paharul cu vin in punga de ceolofan

- se leaga punga

- se gaureste cu  o scobitoare

- se lasa la cuptor pentru 45-50 minute

- inainte de a le scoate, cu vreo 10-15 minute, se deschide si se taie punga

                                           Dinner is served !!

 

 

 

 

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.06.2010, 10:58

facem si noi des ca sunt gustoase

housy 1

27.06.2010, 12:07

pun si deoparte..linistite stati

mirelablue 1

09.12.2013, 13:56

buna.vinul se adauga in punga impreuna cu pulpele?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21