Pulpe de pui cu vinete si cartofi

de ANCA in Pui, 24 Noi 2009 | 12388 vizualizari

COMENTARII (21)

rivka 1

24.11.2009, 15:21

rivka 1

24.11.2009, 15:37

eu le trag pielea jos...o dau la caine se bucura si el putin acolo...

ANCA 1

24.11.2009, 16:02

stiu ca pielea contine cele mai multe toxine si ingrasa horror,cand sunt la cura, fac la fel, dar sincer, asta e partea cea mai misto, crocanta asa

liana_geicu 1

24.11.2009, 19:15

imi ploua in gura, sie mie imi place pielea de la pulpe crocanta, mai ales daca este facut la gratar! chiar daca nu este sanatoasa...

Oana 1

24.11.2009, 19:15

Si mie imi place Arata super mancarica!

rivka 1

24.11.2009, 21:17

si mie imi place pielea recunosc, dar acum de un timp de unde cumpar eu puii nu stiu de ce au o diatmai piele groasa pe ei....da-o incolo si nici nu sunt curatati cum trebuie inca mai au resturi de pene, nu mai stau sa ii curat...in rest sunt buni puii, si la gust...
mai ales cei de grau...

oana ce papusa esti...

luminita20_2006 1

24.11.2009, 22:48

f bunaaaaaaa

Adinuta 1

24.11.2009, 22:50

cred ca e delicioasa

ANCA 1

25.11.2009, 15:16

multam, fetelor!chiar a fost gustoasa fripturica, au savurat si baietii

rivka 1

27.11.2009, 21:24

maine o fac mancarica asta

ANCA 1

27.11.2009, 22:08

o sa-ti placa! daca ai vinete proaspete, le poti lasa cu sare pe ele, aiate cubulete, vreo ora, sa lase zeama, apoi le speli.

rivka 1

27.11.2009, 22:12

pai cand citisem reteta asta zilele trecute m-am gandit sa o fac curand si am luat azidimineata 4 vinete mari le-am tocat deja cubulete si le-am bagat in congelator sa am...deci tot ca si tine maine direct din congelator le voi scoate...

ANCA 1

28.11.2009, 10:30

a, ok, merge si asa! credeam ca le vrei proaspete...
sa-mi spui cum a fost

rivka 1

28.11.2009, 11:42

pai da , cumparaturile mi se par o indeletnicire groaznica asa ca prefer sa am la indemana ce e mult...in dulapuri/congelator si sa fac ce e mare doar 1 data /luna cumparaturi...de aceea le-am tocat in congelator, dar tot ca si proaspete sunt, da o sa pun reteta pe site mai tarziu ....sa iti arat cum mi-a iesit.

Miha 1

28.11.2009, 12:26

rivka 1

28.11.2009, 16:10

Anca am facut-o a iesit buna dar nu pot pune reteta ca nu reusesc sa atasez pozele ce le-am facut...nu mi le ia .

ANCA 1

29.11.2009, 13:26

ma bucur ca ti-a placut, Rivka, m-a palit inspiratia pe moment cu reteta asta

dicarmencitta1957 1

23.03.2010, 19:50

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 20:51

elena1988 1

15.03.2011, 14:25

CretuValentina 1

17.06.2019, 21:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui