Pulpe de pui dezosate cu cartofi si turmeric la cuptor

de Alexandra Craiovan in Pui, 27 Ian 2015 | 4360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe de pui
  • 1 kg de cartofi
  • 2 lingurite pudra de turmeric
  • 2 polonicuri de supa cu vegeta de pui
  • ulei de masline
  • condimente
  • usturoi
  • 1 mar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate cu cartofi si turmeric la cuptor:

Pentru inceput dezosam pulpele de pui apoi le condimentam bine si le bagam la frigider pana pregatim cartofii pe care dupa ce ii curatam ii taiem felii putin mai groase si ii condimentam si pe acestia. Intr-un vas hiena punem ulei de masline apoi asezam frumos cartofii si dupa primul strat punem putin praf de turmeric apoi inca un strat de cartofi si din nou putin praf de turmeric. La sfarsit vom pune pulpele de pui dezosate peste cartofi, putin praf de turmeric si condimente, usturoiul si merele pe care le taiem felii rotunde si le aranjam frumos. La sfarsit punem cele doua polonicuri de supa apoi le bagam la cuptor pentru 40-50 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate cu cartofi si turmeric la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui intregi cu cartofi natur