Pulpe de pui dezosate in saramura

de nico15 in Pui, 7 Aug 2014 | 1888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 g malai
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • 3 rosii cherry
  • 6 catei de usturoi
  • ¼ de ardei iute
  • Piper
  • Sare
  • Boia
  • Marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate in saramura:

Dezosam pulpele, le ungem cu ulei de masline, saram, piperam si adaugam un praf de boia. Pregatim grillul si adaugam pulpele.

Punem la copt pe grill rosia si ardeiul. Cand sunt gata, se se vor cutata de coaja si se vor toca marunt.

Pregatim saramura dupa cum urmeaza: punem apa la foc, adaugam sare, putin ulei, pisam usturoiul si il adaugam.Punem rosia, ardeiul si ardeiul iute, adaugam si un praf de piper proaspat macinat si lasam sa dea un pic in clocot. Adaugam pulpele in aceasta compozitie.

Intr-un alt vas pregatim mamaliga, punem apa la foc si adaugam sare, nu ne trebuie multa mamaliga. Lasam sa fiarba apa si adaugam malaiul in bloc dupa care amestecam bine, adaugam putin ulei. Cand se va lua mamaliga de pe marginile vasului inseamna ca este facuta si putem sa o scoatem.

Aranjam ca in imaginea alaturata, punem saramura intr-o farfurie adanca, adaugam mamaliga, pulpele si decoram cu rosiile cherry si marar.

Pofta Buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui dezosate in saramura-0
Pulpe de pui dezosate in saramura-1
Pulpe de pui dezosate in saramura-2
Pulpe de pui dezosate in saramura-3

COMENTARII (9)

Rocsi

Rocsi 1

08.08.2014, 11:02

O mare bunatate de preparat!

nico15

nico15 1

08.08.2014, 21:31

Gata, aliniera va astept la masa, starttttttttttttttttttttttt.

Panacris

Panacris 1

12.08.2014, 14:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!