Pulpe de pui dulci-picante

de Criss in Pui, 9 Feb 2013 | 1945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru marinata:
  • -4 linguri ketchup
  • -2 lingurite miere de albine
  • -4 bucati usturoi
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1/2 lingurita cimbru
  • -1/2 lingurita rozmarin uscat
  • -sare, piper
  • -1 lingurita boia iute
  • +
  • -8 bucati pulpe de pui inferioare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dulci-picante:

Pulpele se curata, se spala si se sterg cu hartie absorbanta. Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se ung pulpele. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se acopera tava cu folie de aluminiu, se pune tava in cuptor pentru o ora, dupa care se indeparteaza folia si se lasa sa prinda o usoara crusta.  Se servesc cu garnitura preferata. In cazul nostru a fost piure de cartofi cu ceapa, sote de ciuperci si salata de sfecla rosie.

(Traiasca hartia de copt! Altfel era vai si amar de tava mea. :D )

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui dulci-picante 203113
retete culinare - Pulpe de pui dulci-picante 203114
retete culinare - Pulpe de pui dulci-picante 203115
retete culinare - Pulpe de pui dulci-picante 203116

COMENTARII (11)

Criss 1

09.02.2013, 18:38

Multumesc dragele mele.

mamaieelena 1

09.02.2013, 21:34

bun,bun

diaconta 1

09.02.2013, 22:19

minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!