Pulpe de pui dulci-picante

de Criss in Pui, 9 Feb 2013 | 4034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru marinata:
  • -4 linguri ketchup
  • -2 lingurite miere de albine
  • -4 bucati usturoi
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1/2 lingurita cimbru
  • -1/2 lingurita rozmarin uscat
  • -sare, piper
  • -1 lingurita boia iute
  • +
  • -8 bucati pulpe de pui inferioare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dulci-picante:

Pulpele se curata, se spala si se sterg cu hartie absorbanta. Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se ung pulpele. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se acopera tava cu folie de aluminiu, se pune tava in cuptor pentru o ora, dupa care se indeparteaza folia si se lasa sa prinda o usoara crusta.  Se servesc cu garnitura preferata. In cazul nostru a fost piure de cartofi cu ceapa, sote de ciuperci si salata de sfecla rosie.

(Traiasca hartia de copt! Altfel era vai si amar de tava mea. :D )

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Criss 1

09.02.2013, 18:38

Multumesc dragele mele.

mamaieelena 1

09.02.2013, 21:34

bun,bun

diaconta 1

09.02.2013, 22:19

minunat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla cu umplutura de cartofi