Pulpe de pui fragede, la punga

de nadina73 in Pui, 8 Aug 2010 | 6731 vizualizari

 

Zilele trecute am gasit intr-un magazin rusesc unde aduce si marfa din Romania punga magica pt fripturi .pretul e si el magic de tot dar o data la zile mari merge ,si chiar imi era dor asa ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui(la mine au fost 7bucati intr-un kg)
  • 1 punga magica pt fripturi pui
  • praf de usturoi i 1lingurita
  • ulei de masline 4 linguri
  • putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui fragede, la punga:

Se spala pulpele de pui si se condimenteaza cu praful din punga magica ,la care eu am mai adaugat si putin praf de usturoi si putin ulei de masline si sare ,

de la uleiul de masline primeste un gust aparte foarte bun.

Sa fiu foarte sincera nu toate tipurile de ulei de masline imi plac,unele sant foarte aromate .

Se prinde punga la capat si se pune intr-un vas de yena, in cazul meu, unde am mai pus putina apa si condimente amestecate.

Se inteapa punga din loc in loc si se da la cuptor pentru 30 minute (la 180 grade am pus eu)

Am servit cu cartofii prajiti mozzarella si muguri de porumb(sant grozavi de buni)

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui fragede, la punga-0
Pulpe de pui fragede, la punga-1
Pulpe de pui fragede, la punga-2
Pulpe de pui fragede, la punga-3
Pulpe de pui fragede, la punga-4
Pulpe de pui fragede, la punga-5

COMENTARII (22)

lia maria

lia maria 1

09.08.2010, 15:02

un piculetparca ar mai merge si la mineadevarul eca m-am cam saturat de atata carne

nadina73

nadina73 1

10.08.2010, 14:06

laly de data aceasta l-am cumpart taiat asa ca intreg nu amdar o sa iau special pt tine

nadina73

nadina73 1

10.08.2010, 14:06

lia idai dau doar muguri si cartofi e bine?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!