Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pulpele de pui dezosate și fără pieliță se spală bine și se țin puțin în lapte. Apoi se așează într-un vas termorezistent, se condimentează cu sare, piper, boia . Se toarnă ulei de măsline și se adaugă și usturoiul tăiat felii. Se dă la cuptorul preîncălzit pentru 20-30 minute. Eu am acoperit cu folie de Al și am descoperit vasul spre sfârșit.
Între timp curățați buchetul de broccoli și desfaceți-l în buchețele mai mici . Am folosit doar florile, urmând ca din tulpini să fac o ” Supă cremă de broccoli”.
După ce s-au rumenit , pulpele se scot din cuptor, se așează deasupra mozzarella tăiată felii și buchețelele de broccoli şi se dau din nou la cuptor pentru încă 15 minute.
Se scot când mozzarella a prins o crustă frumoasă - galben arămie.
Să aveţi poftă !!!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult