Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval

de epurasha2bb in Pui, 11 Mar 2011 | 8831 vizualizari

 

foarte bune si zic eu o idee noua de a gati pulpele!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • sare
  • piper /rasnita piper cu lamaie Kotanyi
  • 4 linguri pline cu cascaval razuit marunt
  • 2 felii de paine prajita pt.pesmet
  • pt.maioneza:
  • 1 galbenus de ou de gaina fiert
  • 1 galbenus de ou de gaina crud
  • ulei
  • sare
  • piper /rasnita piper cu lamaie Kotanyi
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de iaurt
  • pt.garnitura:
  • 4-5 cartofi de pus la tava rondele ,
  • iar pt.salata:
  • morcov,
  • ardei colorati,
  • ceapa verde,
  • sos vinegreta,
  • 2 ardei iuti,
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval:

Se spala bine pulpele de pui, se ung cu ulei, se dau cu sare, piper si daca va plac si alte condimente(eu am mai pus putin din rasnita cu ciuperci, verdeturi si sare de mare iodata). Se aseaza in tava si cu rondele de cartofi in jur.  Pe fundul tavii se toarna o cana de apa usor calduta. Se picura iar ulei peste tot si se dau la cuptor pana ce se fac cartofii bine iar pulpele sunt aproape gata.

Apoi se scot pulpele si se aseaza pe un gratar cu picioruse-se poate folosi cel de la cuptorul cu microunde.

Se pregateste maioneza din galbenusuri, sare, piper, iaurt si ulei dupa care se adauga si usturoiul tocat.A poi se pune cu lingura pe deasupra fiecarei pulpe. Peste aceasta maioneza se pune si cascavalul razuit marunt, apoi pesmetul din paine prajita. Se da iar la cuptor, gratarul cu pulpele fiind asezat pe o tavita cu margini inalte in care am pus apa.S e lasa pana se rumenesc pulpele. Se servesc cu cartofi la tava si salata de cruditati.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

14.03.2011, 08:24

multumesc fetelor! am fost la tara in weekend si abia acum am obseravt comentariile voastre! multumesc frumos! azi va dau ceva dulce!

RuxyRux 1

14.03.2011, 08:51

Arata minunat Epurasha...spune-mi te rog...le scoti pielita?

epurasha2bb 1

18.10.2011, 22:02

multumesc! nu le-am scos-o ca mie imi place pielea de pui, dar poti s-o scoti daca vrei.oricumn reteta asta nu e de regim clar! dar e gustoasa !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui imbracate in Kaiser si ciuperci la cuptor