Pulpe de pui în bacon

de diaconta in Pui, 14 Iun 2012 | 6882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 5 felii bacon
  • Sare
  • Piper macinat si boabe
  • Boia de ardei
  • O lingurita pudra de usturoi
  • ½ lingurita praf de rozmarin
  • Ulei
  • Supa de legume
  • 200 ml bere
  • O lingura miere de albine
  • 2 crengute de rozmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui în bacon:

Pulpele se spala,se sterg cu un prosop absorbant,se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare,piper ,boia si pudra de usturoi.Punem si crengutele de rozmarin,acoperim cu folie si lasam la frigider cateva ore.

Invelim pulpele in feliile de bacon,le asezam intr-un vas in care am pus  putin ulei.Punem supa de legume si berea ,acoperim vasul cu folie de aluminiu sau cu un capac si-l punem in cuptorul preincalzit.

Dupa jumatate de ora,scoatem folia si le lasam sa se rumeneasca.Le mai intoarcem ca sa nu se arda baconul.Lasam pana scade tot lichidul.

Spre final ungem pulpele cu uleiul din tava cu ajutorul unei pensule,presaram boia de ardei si mierea de albine.Mai lasam la cuptor pana cand formeaza o crusta frumoasa deasupra.

Le-am servit cu cartofi noi la cuptor si salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui în bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

diaconta 1

16.06.2012, 20:22

Dorin

mirela0911 1

23.06.2012, 22:40

Chiar demult nu le mai vazusem!

diaconta 1

23.06.2012, 23:23

Mirela v-am lasat sa le duceti dorul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker