Pulpe de pui in crusta crocanta si picanta

de alinutzika in Pui, 23 Noi 2011 | 7119 vizualizari

 

Imi plac enorm, dar ingrasa.....:))

 

INGREDIENTE

  • 6pulpe de pui (ciocanele)
  • 1 cana lapte
  • 1 lingurita usturoi granulat + 1 varf de cutit (pt fulgi)
  • 1 lingurita chilli
  • 1/2 lingurita sare+ 1 varf de cutit (pt fulgi)
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita boia iute+ 1 varf de cutit (pt fulgi)
  • sare, piper
  • 100g  fulgi de porumb
  • 100 g faina alba
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta crocanta si picanta:

Pulpele se fierb 10 minute (din momentul fierberii!). Cu apa ramasa faceti o supica buna de taietei sau galuste. Pulpele se curata de piele si se cresteaza in 3-4 locuri.

Se pune laptele intr-un vas si se adauga condimentele. Se pun si pulpele in vas si se dau la frigider pt cel putin 2 ore.

Dupa acest timp, se bat ouale intregi bine si se pune int-un vas faina, iar in altul fulgii de porumb,zdrobiti bine cu sucitoul sau mixati la robot si  amestecati cu un varf de cutit usturoi granulat, un varf de cutit boia iute si un varf de cutit sare .

Pulpele se dau mai intai prin faina, apoi prin spuma de ou, iar apoi prin fulgii de porumb, pe rand si se prajesc in baie de ulei foarte incins. Aveti grija ca pulpele sunt fierte putin, asa ca timpul de prajire nu e lung. Cand se rumenesc, se scot pe hartie absorbanta si se servesc cu cartofi aurii si mujdei de usturoi (combinatie perfecta).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta crocanta si picanta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute