Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mai 2010 | 6689 vizualizari

 

cum sunt fan pui, incerc sa-l gatesc in fel si chip, asa ca azi am facut o combinatie interesanta care mi-a placut la nebunie, incercati reteta cu incredere.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • o lingura de ketchup
  • o lingura de smantana
  • o lingura de patrunjel tocat
  • susan
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • unt pt uns tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan:

Spalam bine pulpele, le dam jos pielea ( le dezbracam :)) ), le uscam cu un servetel, le condimentam si le punem intr-o tava unsa cu putin unt.

Dam la cuptor cca 30 de min pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Acoperim tava cu folie de aluminiu.

Intre timp amestecam smantana cu ketchup si patrunjelul tocat marunt.

Dupa ce s-au rumenit le scoatem pe un fund si le imbracam in sosul de ketchup, iar peste acest sos punem susan.

Dam inca 5 minute la cuptor.

Noi le-am servit cu cartofi prajiti si o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

izulika 1

11.05.2010, 15:43

nota maxim !

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 16:50

sylvia ms frumos

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 16:51

izulika, daca ai fi acasa te-as invita la o portie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta picanta