Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur

de MIUTA in Pui, 14 Feb 2011 | 10865 vizualizari

 

E un fel principal delicios si foarte rapid de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 6 buc.pulpe de pui superioare
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare,piper,vegeta cu gust de gaina
  • faina
  • 5 cartofi
  • 50 g unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur:

Se pun la fiert pulpele de pui in apa cu vegeta.In alta cratita se pun la fiert cartofii taiati cubulete tot in apa cu vegeta.Cand pulpele sunt aproape fierte se scot din apa.Se condimenteaza cu piper,se dau prin faina,prin oul batut cu sare si la sfarsit prin pesmet.Se prajesc in uleiul fierbinte.Cartofi se storc de apa cand sunt fierti se amesteca cat sunt fierbinti cu bucatele de unt si se condimenteaza daca mai este nevoie.Pulpele de pui se servesc alaturi de garnitura de cartofi cu muraturi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Cris2711 1

15.02.2011, 18:10

Miuta de aceea imi esti tu mie draga,stiu ca mi-ai da din inima,mersi mult

Cris2711 1

15.02.2011, 18:14

Miuta vroiam sa-ti spun ca am fost de 2 ori in Bistrita prin anii 90,odata am vizitat cumnatul meu cand era in armata iar a doua oara am participat la festivalul Marul de aur cu colegii mei de facultate si am luat locul 3 cred,scuze nu imi mai aduc aminte nici anul exact 95-96,egal nu asta conteaza,conteaza ca imi place orasul ,m-a impresionat mult

mena29 1

16.02.2011, 22:23

Si eu am fost in Bistrita tot de doua ori,sa-i vizitez cumnatul lui Cris adica sa-mi vizitez sotul,pe atunci iubitul,in armata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac