Pulpe de pui in folie la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 3 Sep 2013 | 14924 vizualizari

 

au iesit nemaipomenit de bune

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • curcuma/piper/sare/verdeturi uscate
  • frunze de busuioc proaspete
  • 2 morcovi
  • 50 ml vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in folie la cuptor:

Pulpele de pui se curata de surplusul de grasime,se cresteaza si se clatesc sub jet de apa rece,se lasa putin sa se usuce.

Cand sunt uscate se stropesc cu ulei de masline, si condimentele.Se lasa la frigider timp de 1 ora.

Usturoiul il taiem feliute.

Pe cate o bucata de folie de aluminiu se pune cate o pulpa,se pune si feliile de usturoi in pulpa de pui crestata,se toarna cate putin din zeama in care s-au marinat,punem cate o frunza de busuioc si se impacheteazabine,

Se pun pe rand intr-un vas roman.

Morcovii se curata de coaja,se taie in doua,se pun intr-o folie de aluminiu cu sare,piper si o frunza de busuioc,si se pun intre pulpe.

Vinul alb se pune in vasul roman,impreuna cu un pahar de apa.

Se da la cuptor pentru 30 minute dupa care se mai lasa inca 10-15 minute pana se rumenesc indepartandu-se folia.

TIPS-URI

1

Se servesc cu piure cald de cartofi si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in folie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 10:17

apetisante pulpele

Bya Ralu 1

04.11.2013, 14:25

Ubulika 1

30.01.2014, 11:45

superrrr

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor (Reteta Video)