Pulpe de pui in sos cu busuioc

de Dya Daniela Andrei in Pui, 21 Oct 2013 | 2159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele (sau 4 pulpite de pui)
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 catei de usturoi
  • un pahar de vin alb
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • patrunjel proaspat, verde
  • cateva frunzulite/ramurele de busuioc uscat
  • condimente dupa gust: sare, rozmarin si un varf de cutit cu ardei iute pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos cu busuioc:

Rumenim pulpitele/copanelele, adaugam morcovul feliat si ardeii toacati marunt. Cand s-au inabusit usor, presaram condimentele si adaugam vinul alb.

Lasam carnea sa fiarba pana este bine patrunsa. Punem bulionul, aromam cu busuioc si usturoi, si lasam sa scada pana sosul format ramane dens. Presaram patrunjelul tocat si servim, optional, cu mamaliguta.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui in sos cu busuioc 271097
retete culinare - Pulpe de pui in sos cu busuioc 271099
retete culinare - Pulpe de pui in sos cu busuioc 271100
retete culinare - Pulpe de pui in sos cu busuioc 271101
retete culinare - Pulpe de pui in sos cu busuioc 271102
retete culinare - Pulpe de pui in sos cu busuioc 271103
retete culinare - Pulpe de pui in sos cu busuioc 271104
retete culinare - Pulpe de pui in sos cu busuioc 271105
retete culinare - Pulpe de pui in sos cu busuioc 271106
retete culinare - Pulpe de pui in sos cu busuioc 271107
retete culinare - Pulpe de pui in sos cu busuioc 271108

COMENTARII (26)

diaconta 1

22.10.2013, 23:23

Mmmmmmmm apetisante ca si poza de la avatar

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 08:28

Dia!

Krystyan Trendy 1

14.01.2014, 09:48

grozave pulpele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: