Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii

de adry88 in Pui, 6 Iun 2011 | 2968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 2 cepe
  • 1 foaie dafin
  • 4 catei usturoi
  • 2 rosii
  • ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • 1/2 lingurita rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii:

se spala pulpele si se pun la fiert in apa cu sare,1 foaie de dafin

se spumeaza de cate ori este nevoie

se curata ceapa,se taie marunt ,se adauga in uleiul incalzit

se curata usturoiul si se piseaza,se adauga peste ceapa

rosiile se taie marunt si se adauga peste ceapa,se adauga si sucul de rosii,pulpele,sare,rozmarin dupa gust

se lasa cca 5 min sa fiarba impreuna dupa care se poate servi

pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii-0
Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii-1

COMENTARII (29)

MVMih 1

19.06.2011, 22:25

Dia! Pana la urma ce sa mai zic....dar la Eduard (daca e bine scris) pare clar..."capul sus si pieptu afara"

adry88 1

04.07.2011, 14:49

sunt fata ca sa va raspund la dilema,scuze dar nu am vazut pana acum

horia 1

06.07.2011, 22:00

ce bine arata!iti multumesc ptr. comentariu.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04