Pulpe de pui in sos de lamaie

de Bucataras Medi in Pui, 6 Noi 2011 | 3041 vizualizari

 

Pentru amatorii,iubitorii de pulpite...........)))).....vezi doamna Dia..........)))

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 lamai
  • rosmarin uscat
  • ulei de masline
  • supa  de pasare
  • 3-4 foi de dafin
  •  sare,piper macinat
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de lamaie:

Se curata pulpele,se spala si se lasa la scurs.Se amesteca usturoiul pisat cu rozmarinul ,se desprinde cu grija pielea de pe pulpe si se introduce amestecul de mai sus.

Separat facem urmatorul amestec:stoarcem zeama de la 2 lamai si o amestecam cu 3-4 linguri de ulei de masline,ierburi de provance ,sare si piper.Asezam pulpele de pui intr-o tava si apoi turnam acest amestec peste ele.Acoperim tava cu folie si dam la frigider pentru circa 2-3 ore.Scoatem apoi de la frigider tava,asezam printre bucatile de pulpe rondele de lamaie,foi de dafin si boabe de piper.Turnam o cana cu supa de pasare peste pulpe si dam la cuptor .

Daca mai este nevoie putem sa mai adaugam supa de carne.Tinem pana cand pulpele sunt bine facute si frumos rumenite.

Scoatem din cuptor,asezonam cu marar verde si servim alaturi de o salata si o garnitura.

Pofta buna!

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui in sos de lamaie-0
Pulpe de pui in sos de lamaie-1
Pulpe de pui in sos de lamaie-2
Pulpe de pui in sos de lamaie-3
Pulpe de pui in sos de lamaie-4

COMENTARII (63)

nadina73

nadina73 1

08.11.2011, 21:54

Ce a zis George de pulpitze ,i-au placut? sau abia le-a descoperit?

diaconta

diaconta 1

08.11.2011, 21:57

Nadina,domnul George redescopera in fiecare zi pulpele
alte forme,alta savoare pe zi ce trece tot mai bune

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 16:29

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!