Pulpe de pui in sos de lamaie

de Bucataras Medi in Pui, 6 Noi 2011 | 8595 vizualizari

COMENTARII (63)

diaconta 1

06.11.2011, 21:18

Ela,lasa draga ca nu's bune stiu eu

ela 1

06.11.2011, 21:25

danakarin 1

06.11.2011, 21:45

foarte bine arata....

Lau 1

06.11.2011, 22:55

ce bine arata

Bucataras Medi 1

07.11.2011, 07:30

Dia, foarte usor ........eu 10 pulpe,tu-doua,Ela-doua si...................poate se mai indura cineva sa si le sacrifice

Bucataras Medi 1

07.11.2011, 07:32

Eluca................. .................ba sunt bune Dia ,ca sunt pulpe de gaina batrana .

Bucataras Medi 1

07.11.2011, 07:32

danakarin.........multumesc!..........

Bucataras Medi 1

07.11.2011, 07:32

Sufletista..........pup si multumesc!..............

Miha 1

07.11.2011, 10:30

Frumoase pulpe aveti Doamna!

nadina73 1

08.11.2011, 21:53

Medi stai bine la capitolu pulpitze? musai sa incer si eu combinatia asta parca salivez

nadina73 1

08.11.2011, 21:54

Ce a zis George de pulpitze ,i-au placut? sau abia le-a descoperit?

diaconta 1

08.11.2011, 21:57

Nadina,domnul George redescopera in fiecare zi pulpele
alte forme,alta savoare pe zi ce trece tot mai bune

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 16:29

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate in maioneza cu busuioc, cu cartofi hasselback