Pulpe de pui in sos de morcovi

de daniastefania in Pui, 25 Sep 2015 | 5219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri smantana
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de morcovi:

Spalam bine pulpele de pui si le taiem in doua. Le uscam cu un prosop de bucatarie si le saram si piperam. Intr-un vas punem putin ulei la incins. Adaugam pulpele de pui si le rumenim putin pe ambele parti. Adaugam ceapa curatata si tocata marunt. Mai calim 2 minute. Adaugam morcovul curatat si dat pe razatoarea mica. Mai calim 3 minute, apoi adaugam 2 cani de apa. Lasam sa fiarba la foc mediu. Cand sunt fierte pulpele adaugam smantana si potrivim de sare si piper. Lasam sa mai fiarba 3 minute si stingem focul. Le servim calde cu piure de cartofi, mamaliga sau doar asa cu paine. Sunt delicioase. Iar sosul la fel de bun. Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

25.09.2015, 11:55

daniastefania 1

25.09.2015, 12:56

Diaconta gustul a fost minunat. Foarte mult ne-a placut, inclusiv bebelinei, care nu mananca de obicei morcovi!

Gicuta 1

28.09.2015, 14:48

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de vara in plina iarna