Pulpe de pui in sos de rosii

de Valclaudia in Pui, 10 Noi 2013 | 5503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui din comert
  • 2 lingurite condiment pentru preparate de pui
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 5 linguri de ulei
  • 100 ml bere
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri de apa rece
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de rosii:

Spalam foarte bine pulpele de pui, apoi te taiem in doua.

Preparam sosul amestecant condimentele cu uleiul, apoi cu pasta de rosii si apa.

Ungem bine pulpele de pui cu acest sos, le asezam in forma de yena (care are si capac). Turnam berea peste pulpe, presaram busuioc si rozmarin uscat si dam forma acoperita cu capac la cuptor la temperatura ridicata pentru o ora.

Cu 15 minute inainte de expirarea timpului de preparare, renuntam la capac.(Din cand in cand mai scoatem forma din cuptor si intoarcem carnea pe toate partile sa se rumeneasca uniform.)

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu garnitura de orez si gogosari murati

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui in sos de rosii-0
Pulpe de pui in sos de rosii-1
Pulpe de pui in sos de rosii-2
Pulpe de pui in sos de rosii-3
Pulpe de pui in sos de rosii-4
Pulpe de pui in sos de rosii-5
Pulpe de pui in sos de rosii-6
Pulpe de pui in sos de rosii-7
Pulpe de pui in sos de rosii-8
Pulpe de pui in sos de rosii-9
Pulpe de pui in sos de rosii-10
Pulpe de pui in sos de rosii-11
Pulpe de pui in sos de rosii-12
Pulpe de pui in sos de rosii-13
Pulpe de pui in sos de rosii-14
Pulpe de pui in sos de rosii-15

COMENTARII (11)

Rocsi

Rocsi 1

10.11.2013, 18:47

Am venit si eu ca prea bune sunt

diana_k

diana_k 1

10.11.2013, 19:17

mmm....delicioase

diaconta

diaconta 1

10.11.2013, 21:11

ce rumene si bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!