Pulpe de pui inabusite cu ciuperci

de Sylvia in Pui, 28 Ian 2010 | 8929 vizualizari

 

Am facut asa ceva improvizat si la repezeala fara o tinta anume dar a iesit ceva bun asa ca va impartasesc retata .

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie pentru 2 portii de : 2 pulpe de pui intregi,
  • 2 linguri de ulei,
  • 2 pulpe de pui intregi,
  • sare,
  • piper,
  • o lingurita boia,
  • o lingura de pasta de rosii,
  • o ceapa tocata fin,
  • un catel de usturoi zdrobit, 
  • o lingurita amestec de legume( pastranac, telina radacina, patrunjel …eu am facut la borcan , puteti sa inlocuiti cu delikat de legume) ,
  • 300 grame de ciuperci champinion din conserva.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui inabusite cu ciuperci:

 Preparare: punem pulpele de pui la inabusit intr-o tigaie cu uleiul, condimentele enumerate mai sus si 200 ml de apa si le lasam la foc mic acoperite timp de 10-15 minute intoarcandu-le din cand in cand.  Adaugam apoi peste ele ceapa si usturoiul  tocate ( eu le-am facut cu minirobotul meu pentru tocat ca le marunteste fin de tot) , lingura de pasta de rosii si le mai lasam putin sa se patrunda.

  Dupa cateva minute adaugam si ciupercile si mai completam cu putina apa daca trebuie. Le lasam cateva minute tot asa inabusite cu capac si apoi inchidem focul si presaram patrunjel sau coriandru maruntit peste. Se servesc fierbinti cu orez fiert  sau simple cu o salala asortata, au fost delicioase imi parea rau ca nu am facut mai multe :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui inabusite cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

28.01.2010, 21:27

pui si ciuperci.....o combinatie de-li-cioa-sa....

Sylvia 1

28.01.2010, 22:24

Exact si mie imi place tare, in toate variantele. Merci

Bya Ralu 1

29.07.2012, 16:58

super bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne de pui cu legume in vas roman