Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”

de ionix in Pui, 24 Mai 2010 | 4571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 fir de usturoi verde
  • 1 fir de ceapă verde
  • 3 linguri cu sos de tomate
  • 2 linguri cu apă
  • Sare, piper
  • o cană cu orez fiert + o legătură de pătrunjel proaspăt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”:

  Pulpele de pui se spala bine si se pun într-o cratiţă la bain-marine în cuptor.

Când sunt aproape făcute se pune ceapa verde şi usturoiul verde tăiat rondele.

Se dă la cuptor încă 5 minute şi se adaugă sosul de tomate amestecat cu apă, sare şi piper.

Se mai lasă încă 10 minute şi se serveşte cu orezul “pătrunjat”.

Orezul l-am fiert normal iar la sfarsit i-am adaugat mult patrunjel tocat.

 

Poftă bună!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat” 33744
retete culinare - Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat” 33745
retete culinare - Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat” 33746
retete culinare - Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat” 33747

COMENTARII (10)

ana 1

25.05.2010, 21:02

Si eu pun patrunjel la orez,ii da o aroma deosebita .
Cat despre "patrunjat "daca nu ai sustinatori bazati in spate nu revolutionezi nik.Oricum multe "succesuri "

Sylvia 1

25.05.2010, 21:30

Excelent arata !!!!!5 furculite si de la mine

ionix 1

27.05.2010, 18:22

hehehehe multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55