Pulpe de pui la tava

de _Alina_ in Pui, 6 Dec 2012 | 4850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui cu spata (~1 kg)
  • 1 lgt boia de ardei dulce
  • sare, piper
  • 1/2 pahar vin alb
  • 3/4 pahar apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tava:

1. Spalam pulpele si le punem in tava.

2. Intindem peste ele boiaua, sarea si piperul.

3. Punem in tava vinul si apa, acoperim cu o folie de aluminiu. Gaurim folia de aluminiu din loc in loc.

4. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 190°C pana cand scade lichidul cam la 3/4 din cantitatea initiala (la mine a durat cam 50 min). In ultimele 15 min scoatem folia de aluminiu (mai scoatem si din lichid daca e cazul) ca sa se rumeneasca frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tava" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

Sim0na 1

07.12.2012, 14:35

mmm... ce-mi plac!!!

jolygina 1

12.12.2012, 13:34

_Alina_ 1

13.12.2012, 08:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne de pui la cuptor cu cartofi