Pulpe de pui marinate cu chili la cuptor

de T I M E A in Pui, 22 Noi 2012 | 4402 vizualizari

 

Am facut niste pulpe la cuptor minunate. Sa te tot lingi pe degete dupa asa o mancare :). Nu mancam foarte des pui dar cand fac pui, mereu imi place sa fac ceva nou. Am incercat deci un pui marinat cu sos chili. O bunatate nu alta!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui - superioare, inferioare - de care dorim
  • 7 lingurite pasta de gogosari cu rosii
  • 7 lingurite sos chili
  • 1 lingurita sare de mare
  • 1/2 lingurita piper
  • oregano
  • 2 linguri ulei de masline pt tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate cu chili la cuptor:

Spalam carnea bine si indepartam pielita.

Intr-un bol amestecam pasta de gogosari cu rosii, sosul chili, sarea, piperul si oregano tocat marunt.

Amestecam bine toate ingredientele.

Trecem apoi pe rand fiecare bucata de carne prin acest sos. La final punem toate pulpele inapoi in bol, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider timp de o ora.

Scoatem pulpele din frigider si le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Acoperim cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 35 de minute. Dupa 35 min scoatem din cuptor si indepartam folia si o bagam inapoi in cuptor timp de aprox 10 minute.

Servim cu piure de cartofi si muraturi.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate cu chili la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui gustos (fara prajeli)