Pulpe de pui marinate in kefir

de Valclaudia in Pui, 20 Dec 2015 | 6621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • 200 ml kefir
  • busuioc uscat
  • sare si piper dupa gust
  • 1 punga de copt
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in kefir:

Spalam pulpele de pui si le stergem cu servetele absorbente.

Asezam pulpele intr-un castron, turnam kefirul peste ele, presaram 1 lingurita rasa busuioc uscat, sare si piper dupa gust si amesteca cu mana sa se imbrace pulpele in sosul format.

Acoperim castronul si il lasam la frigider peste noapte.

A doua zi preincalzim cuptorul la 200 grade.

Asezam pulpele in punga de copt fara kefirul in care au stat la marinat, legam punga la gura si dam apoi tava la cuptor pentru 45 minute.

Scoatem tava din cuptor, decupam punga asa incat pulpele sa se poata rumeni si mai dam pentru 150 minute tava la cuptor la 220 grade.

Noi am servit pulpele cu piure de cartofi peste care am turnat putin sos care s-a format in timpul prepararii pulpelor in punga.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in kefir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

20.12.2015, 20:02

E ceva nou dar cred ca bun!

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 09:57

bune!

mihaelar63 1

11.01.2016, 12:24

Delicioase !!!! Puiul marinat in lactate este super-bun!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu pui Dukan