Pulpe de pui marinate, la cuptor

de Bucataras Medi in Pui, 23 Mai 2011 | 5819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 -3 linguri sos de soia
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • 1 lingura cu miere
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate, la cuptor:

Facem urmatorul sos:intr-un vas punem usturoiul zdrobit,ceapa verde rupta in bucati mai mari,sosul de soia,vinul,uleiul de masline, rozmarinul si mierea.Amestecam bine , punem vasul pe foc  si lasam pana cand mierea se dizolva.Luam apoi de pe foc si lasam sa se racoreasca.

Separat pulpele de pui le asezam intr-o vas , le condimentam cu sare si piper dupa gust si apoi ungem fiecare pulpa in parte cu sosul de mai sus pe ambele parti iar sosul care ramane il turnam peste pulpe.Dam la frigider si tinem circa 1 ora dupa care asezam pulpele cu sos cu tot intr-o tava , acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor .

Dupa circa 30 min. indepartam folia de aluminiu , stropim pulpele cu sosul din tava (daca este cazul putem sa mai adaugam putina apa) si mai tinem la cuptor pana ce pulpele sunt bine rumenite.

Servim calde alaturi de o garnitura.Eu am prefaerat o garnitura de orez cu legume si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (58)

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 20:17

daaaaaaaaaaaaa Rocsi ai ghicit................

mamaieelena 1

27.05.2011, 07:02

bun rau

Rocsi 1

27.05.2011, 12:12

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de legume