Pulpe de pui marinate la cuptor(by Anisoara)

de nadina73 in Pui, 7 Dec 2010 | 8089 vizualizari

 

Sursa de inspiratie a fost Anisoara careia i multumesc din suflet ,vezi retata aici http://www.bucataras.ro/retete/8007/pulpe-marinate-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 3,6 kg pulpe pui(8 pulpe intregi)
  • sare
  • piper
  •  usturoi
  • 300 ml smantana
  • 200 maioneza
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate la cuptor(by Anisoara):

Se spala bine pulpele , se taie in doua (au fost foarte mari) , se sterg cu un prosop de bucatarie uscat , se condimeteaza cu sare si piper.

Se amesteca smanatana cu maioneza si usturoi pisat (in reteta nu era usturoi) se pun pulpele la marinat 24 ore in acest sos de smantana .

A doua zi se scot pulpele se aseaza intr-o tava cu hartie de copt , se pune tot sosul peste pulpe , se acopera tava cu o alta folie de hartie pt  copt  si se da tava la cuptor 20 minute la 220 grade dupa care se da focul mai mic la 180 grade si se scoate hartia de copt pt a se rumeni frumos. Se mai lasa 30 minute aproximativ.

Se servesc cu garnitura de orez, cartofi sau pur si simplu asa simpla cu o salata

PS:Multumesc tare mult Anisoara,au fost grozave iar musafirii au fost tare incantati

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate la cuptor(by Anisoara)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

lacrimioara 1

08.12.2010, 21:32

ce bine arata nadina draga vreau si eu sa incerc si nu am inteles iaurtu nu l-ai mentionat la igrediente cata cantitate trebuie sa pun si ai mentionat maioneza trebuie si maioneza

nadina73 1

09.12.2010, 10:21

Da imi cer mii de scuze nu trebuie iaurt ci doar maioneza si smantana,sincer nu stiu de ce am scris iaurt se amesteca ambele impreuna pup si mii de scuze

lacrimioara 1

10.12.2010, 15:40

ok nadina nu trebuie sa-ti ceri scuze se intampla

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii la cuptor