Pulpe de pui mediteraneene cu ciuperci

de mihaelar63 in Pui, 3 Oct 2011 | 3741 vizualizari

 

Puiul face intodeauna casa buna cu ciupercile .

 

INGREDIENTE

  • 12 pulpe inferioare dezosate 
  • 1 borcan ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 rosii
  • sare
  • 1 lingura piper boabe
  •  1 lingurita oregano
  • 100 ml ulei masline
  • 2 linguri otet balsamic
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui mediteraneene cu ciuperci:

Pulpele inferioare dezosate si fara pelite se spala bine si se pun intr-un vas de copt din lut sau daca nu aveti intr-o tava.

Deasupra asezati ciupercile scurse de lichid.

Adaugati ceapa rondele , usturoiul si rosiile in sferturi .

Condimentati cu sare, piper boabe si oregano. Stropiti totul cu ulei de masline si otet balsamic.

Tava se da la cuptor 30 min. acoperita cu folie de aluminiu sau capac .

Se ridica folia si se mai lasa 15 minute la rumenit .

Serviti cu garnitura la alegere , cartof sau orez , merge chiar si cu cus-cus.

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pulpele inferioare  sunt mai gustoase decat cele superioare la preparatele la cuptor sau la gratar .

2

 Cei care au litiaza urica sau guta trebuie sa manance pui fara piele .

3

 Daca se poate nu folositi prea multe sortimente de condimente deoasebite , mancarea va avea un gust mai distinct .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui mediteraneene cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

04.10.2011, 18:45

gustoasa

mihaelar63 1

07.10.2011, 08:00

Multumesc dragele mele
Va servesc si cu trandafir si in farfurii colorate
P.S. intai se suna la interfon

Sidy 1

07.10.2011, 08:16

Hmmmmmm...cat sunt de buneeee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci, costita si legume la tava