Pulpe de pui pane

de deyutzky in Pui, 10 Iul 2016 | 701 vizualizari

 

Tare mult imi place pulpele facute pane. Aduc un pic cu gustul celor de la kfc, doar ca nu sunt asa crocante si nici picante(nu prea mananc picant de obicei). Sunt sigura ca o sa va placa si voua! 

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • ulei pentru prajit(eu folosesc de palmier, dar se poate pune de floarea soarelui)
  • sare
  • piper
  • cateva linguri de faina
  • cateva linguri pesmet
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane:

Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba aprox. 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os. 

Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si piper dupa gust. 

Pregatim 3 boluri in care vom pune separat faina, pesmetul si ouale batute cu putina sare. 

Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi pregatim pulpele. 

Dam prima pulpa prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou, si la final prin pesmet. 

O punem la prajit in uleiul incins. Asa procedam cu fiecare pulpa.

Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, se scot pe servetele pentru a se absoarbe uleiu. 

Se servesc ca atare sau alaturi de ce garnitura va place.

Va doresc Pofta Buna! 

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui pane-0
Pulpe de pui pane-1
Pulpe de pui pane-2
Pulpe de pui pane-3
Pulpe de pui pane-4
Pulpe de pui pane-5
Pulpe de pui pane-6
Pulpe de pui pane-7
Pulpe de pui pane-8
Pulpe de pui pane-9
Pulpe de pui pane-10

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.07.2016, 19:06

Iau si eu un copanel, sa stii!

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:17

VanessaAli 1

16.07.2016, 13:41

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04