Pulpe de pui pe pat de cartofi

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 3565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 8-10 cartofi
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 150 ml pasta de tomate
  • 1 pahar cu apa
  • praf de usturoi
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de cartofi:

Se curata cartofi si se taie 6-8.... se aseaza in tava in care a fost pus putin ulei(nu foarte mult) se condimeteaza cu sare ,piper,usutroi zdrobit.
Pulpele se spala bine se condimeteaza cu sare si piper si se pudreaza cu praf de usutroi se aseaza peste cartofi in tava.

Se amesteca 1 pahar de apa (150 ml)cu pasta de tomate si se pun in tava peste carne  si cartofi,se da tava la cuptor pentru 60-70 minute la 170 grade.

Se servesc simplu sau cu muratura.

 


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui pe pat de cartofi 75556
retete culinare - Pulpe de pui pe pat de cartofi 75557
retete culinare - Pulpe de pui pe pat de cartofi 75558
retete culinare - Pulpe de pui pe pat de cartofi 75559
retete culinare - Pulpe de pui pe pat de cartofi 75560

COMENTARII (37)

aziz 1

07.01.2011, 21:38

stiam eu ,abia acum sint totala

Bucataras Medi 1

07.01.2011, 21:45

Aziz,Dia................

onuta 1

07.01.2011, 23:14

mama super , ce de bunatati

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21